Hiippakunnan uusi piispa tutustumiskäynnillä Karjaalla


Espoon hiippakunnan uusi piispa Kaisamari Hintikka kävi tutustumassa Raaseporin suomalaiseen seurakuntaan, sen työntekijöihin ja luottamushenkilöihin. Vasemmalta seurakuntapastori Katri Grönroos, Raaseporin seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Joni Grundström, kirkkoherra Esa Lahtinen, kirkkovaltuuston jäsen Eija Kemppi ja kappalainen Antti Salmisto.

Espoon hiippakunnan piispa Kaisamari Hintikka on tehnyt ensivierailunsa Raaseporin suomalaiseen seurakuntaan. Helmikuussa virassa aloittanut Hintikka aikoo vierailla hiippakunnan kaikissa 19 seurakunnassa lokakuun loppuun mennessä. Raaseporin suomalainen seurakunta oli järjestyksessä 14:s. Karjaalla ohjelmassa oli lounas työntekijöiden kanssa, myöhemmin iltapäivällä kokous seurakunnan luottamushenkilöiden kanssa.

Lue koko artikkeli näköislehdestä.