Lisää ruotsalaisia esiintyjiä Raasepori festivaalille


Raasepori festivaalille on kiinnitetty nyt yhteensä kuusi ruotsalaista esiintyjää. Kuva viime vuoden tapahtumasta, jolloin festari järjestettiin ensimmäisen kerran Tammisaaressa.

Tulevana kesänä jo viidennen kerran järjestettävän Raasepori Festivalin ohjelmisto on täydentynyt kahdeksalla esiintyjällä, tapahtumajärjestäjä Nordic Live Productions tiedottaa. Festivaalille on kiinnitetty nyt kuusi ruotsalaista esiintyjää.

Tammisaaressa esiintyvät elokuun puolivälissä Albin Lee Meldau ja Melodifestivalenin finaalissa tänä keväänä nähty poptähti Danny Saucedo. Tapahtumassa nähdään myös ruotsalainen Patrik Isaksson tammisaarelaislähtöisen Frida Anderssonin kanssa. Jo aiemmin julkaistut ruotsalaisesiintyjät ovat Tomas Ledin, Benjamin Ingrosso ja Melissa Horn.

Suomesta mukana ovat Fork-lauluyhtyeen jäsenenä aiemmin tunnettu Mia Hafrén, energinen Michael Monroe ja Karjaalla perustettu Crimson Peak. Festivaaliyleisöä saapuu viihdyttämään myös Sås & Kopp aikuisversiona ja covereita soittaa kokoonpano Superban Mikko Sipolan ja Ben Granfeltin kanssa.

Tapahtuman järjestäjä ilmoittaa myös, että kaikki velat viime vuoden tapahtumasta on nyt maksettu Raaseporin kaupungille. Tammikuussa festivaalijärjestäjä tiedotti, että erään esiintyjän palkkio on maksettu jo ennakkoon artistin edustajalle.

Festivaali järjestettiin Stallörinpuistossa merenrantamaisemissa ensimmäisen kerran viime vuonna. Tänä vuonna järjestäjän tavoitteena on yli 10 000 kävijää kahden festivaalipäivän aikana. Koko tapahtuma-alueelle tulee olemaan taas 18 vuoden ikäraja.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ