Kategoria: Urheilu


Isäntä ja vakiovieraat. Stefan Söderbergin (vas.) pingishallista on tullut Räsästen poppoolle kuin toinen koti. Takana Elmo ja edessä lapset Veera ja Joona. Veera pelaa tällä kaudella HIK:n 5-divarin joukkueessa.

Pöytätenniksessä paikallispöhinää

Pöytätenniksen 2-divisioonassa tullaan tällä kaudella näkemään tukku toverillisia, mutta silti tulikivenkatkuisia lyöntejä. Hyvin toisensa tuntevat Hangon HIK ja Karjaan BF-78 ovat kansoittaneet sarjan C-lohkon ja ottavat tulevana lauantaina toisistaan mittaa ensimmäisessä turnauksessa Karjaan pingishallissa. HIK pelaa lohkossa kahdella joukkueella, kun kakkosremmi sai seurakseen myös edustusmiehistön.


Voitto kotiin. Patricia Westman pettyi suoritukseensa nuorten GP-sarjan finaalissa, mutta pääsi silti tuulettamaan sarjan voittoa. Carmen-heppa on ollut kesällä väkevässä vedossa. (Kuva: Heidi Lammi)

Patricia Westman ratsasti nuorten GP-voittajaksi

Voitto kotiin. Patricia Westman pettyi suoritukseensa nuorten GP-sarjan finaalissa, mutta pääsi silti tuulettamaan sarjan voittoa. Carmen-heppa on ollut kesällä väkevässä vedossa. (Kuva: Heidi Lammi)


Tunnin kuva. EIF Akademi oli 60 minuuttia BK:n edellä, mutta sitten kävi köpelösti. Johan Estlander vie palloa kauemmas Mergim Bushin ulottuvilta.

EIF Akademi kuivui, BK heräsi

EIF Akademi koki turvallisessa 1-3 -johdossa painajaismaisen pyllähdyksen ja voitto karkasikin Karjaalla isännille maalein 4-3 (1-1).


Hymyä huuleen. Nea Sjöberg (oik.) toivotti Thea Nordlingin ilomielin BK:n naisten joukkueeseen mukaan.

BK-46:n naiskäsipallon nousua rakennetaan

Jussi Laaksonen on valmiina kantamaan jos jonkinmoista kortta BK-46:n naiskäsipallon kekoon, mutta kaikkeen ei hänestäkään ole.


Armotonta menoa. Florian Fritzén jyskytti Nuorten Jukolassa tukka putkella.

OKR:lle hylsy, Ura taas mukana Nuorten Jukolassa

Suunnistava nuoriso löysi lauantaina tiensä Turun Impivaaraan, missä 34. kerran pidetty Nuorten Jukola koulutti kasvavia kartanlukijoita kohti sitä vielä ihmeellisempää Impivaaraa, eli isoveljeään Jukolan viestiä. Karjaalaispoika Florian Fritzén säteili auringon kanssa kilpaa, kun hän takoi hullun lailla menemään kilpailun nelososuutta Kirkkonummen Lynxin paidassa.


Kiinni jäit. Ysipallo pakoili Jimmy Wikmania monet vuodet, mutta nyt se on jäänyt satimeen. Wikman palaa kilpabiljardin pariin ja hamuaa paikkaa kevään EM-kisoihin.

Jimmy Wikman putsaa taas pöytää

Menee Jimmy Wikmanin paluu biljardin pariin sitten syteen tai saveen, niin ainakin pelipaidassa oleva hassuttelu uppoaa suoraan maaliin. Karjaalaislähtöinen keppitaituri sai sponsorikseen jätehuoltoon erikoistuneen Sjöbloms Tankservice-putiikin, joka kalustollaan imee, tyhjentää ja huuhtelee paikat puhtaaksi. Sekös sai mielikuvituksen laukkaamaan.


IF Raseborg juhli SM-kisoissa

Yleisurheilun 14- ja 15-vuotiaiden SM-kisat eivät ole kuuna päivänä sujuneet IF Raseborgilta yhtä loistokkaasti kuin viime viikonloppuna Lahdessa kirmaistut kekkerit. 13 juniorin joukko oli suurin, minkä seura on näihin pitoihin koskaan lähettänyt, ja se rohmusi reppuun peräti kahdeksan mitalia.