Urheilu


BK:lle jäi jossiteltavaa

Maailmaa moukaroivat tällä hetkellä isommatkin murheet, mutta ei pienistäkään pulmista ole ilman vihlontaa selvitty. Käsipallon kilpailutoiminta loppui kuin seinään ja miesten SM-liigassa ei koskaan päästy näkemään kenen kantti playoff-keväässä kestää. BK-46, Dicken ja Cocks nokittelivat toisiaan pitkin kautta ja mestaruuspytyn Lue lisää…


Miikka mielii alppihiihdon huipulle

Inkoolaislähtöinen Miikka Nieminen tähtää alppihiihdon huipulle. Virkkalassa ruotsinkielisen peruskoulun käynyt Nieminen suuntasi lukioon Tahkon alppikouluun, missä koulunkäynnin ja urheilun on voinut sujuvasti yhdistää. -Tämä on ollut minulle ihan paras paikka sekä alppihiihdossa kehittymiselle että itsenäistymiselle, kolmannen lukiovuoden neljästä päättävä nuorukainen Lue lisää…


Grönan DC heitti mestiskarsintoihin

Hangon Pub Grönanissa ei nimittäin pelätty koronaa, vaan pelattiin dartsia.


Dicken tyly vieras Karjaalla

Nordcenterin isännöimä ottelu miesten SM-käsipallossa oli BK-46:n osalta sarja metsään menneitä avauksia ja reiän ohi painuneita putteja. Toistamiseen tällä kaudella BK jäi alle ihannetuloksen kotikentällään, kun Dickenin draiveri löi lauantaina taululle lukemat 26-31 (14-17).


Karjaa Cup kotijunnujen juhlaa

Vieraskoreus ei asiaan kuulunut, kun 31. kerran järjestetty käsipallon junioriturnaus Karjaa Cup viikonloppuna urheiluhallissa pelattiin. Järjestäjäseura BK-46 huudatti kotiyleisöä kaikissa neljässä finaaliottelussa E- ja F-junioreissa eikä antanut voittopokaalien lirvahtaa muille maille.


BK käänsi kylkeä Siuntiossa

Vanha kunnon kyljenkääntötemppu toimi BK-46:lle toistamiseen tällä kaudella Siuntiossa, kun miesten käsipalloliigan ylempää loppusarjaa jatkettiin keskiviikkona. Joulukuussa SIF:n 15-12 taukojohdosta tehtiin toisella jaksolla porsaankyljystä (25-32) ja tikkari vietiin tälläkin kertaa verivihollisen suusta. Karjaalaisvieraat siirtyivät ensimmäisen kerran johtoon vasta toisen puoliskon alussa, mutta sitten painettiinkin täyttä häkää voittoon 24-31 (14-13).


EIF potki nousujohteisen cupin

Pallo oli pyöreä ja säät soikeita, kun EIF luuttusi miesten jalkapallon Suomen cupin lohkovaihetta. Joukkue talletti talven tohinoista seitsemän pinnaa viidestä ottelusta ja sijoittui lohkossaan kolmanneksi. Sillä ei jatkopaikkaa herunut.


Maailmaa paremmaksi. Karjaan hävikkiruokapisteen perustanut ja toimintaa koordinoiva Sole Garghentino-Nygård jakaa ravintoloiden ja kahviloiden ylijäämäruokaa, jotta sitä ei tarvitse heittää pois.

Sole on vuoden raaseporilainen, festivaalille kulttuuripalkinto

Karjaalle viime syksynä hävikkiruokapisteen avannut Sole Garghentino-Nygård on valittu vuoden raaseporilaiseksi. Kulttuuripalkinnon saajaksi kaupunkilaiset äänestivät viime kesänä Karjaalla ensimmäisen kerran järjestetyn Raasepori Festivaalin, joka kasvaa tänä vuonna kaksipäiväiseksi.


Nico Rönnberg luottavaisena Ranskaan

Hej då Karis, enchanté Paris. Käsipallon kielikylpy kuljettaa Nico Rönnbergin ensi kaudeksi korkeamman asteen oppikouluun, sillä karjaalaispelaaja siirtyy Ranskan kentille. Seitsemättä kautta Cocksissa pelaava BK-46:n kasvatti on solminut kaksivuotisen sopimuksen US Ivry Handballin kanssa.


Knights torkahti tappioon

Jytky vaihtui hytkyksi, kun miesten salibandyn 2-divisioonaa puurrettiin Påminnen palloilupalatsissa. FBC Raseborg Knights piinasi reilut kaksi erää B-tason ykköslohkoa johtavaa SCH:ta, mutta ei saanut vietyä jymypaukkua maaliin asti. Lue lisää näköislehdestä