Etelä-Uusimaa
Lue torstain näköislehti maksutta

ELY-keskukselta tuore kehittämisselvitys valtatielle 25


Valtatie 25 ei täytä nykyisellään päätieverkolle asetettuja tavoitteita. Erittäin pikaista parantamista edellyttävistä kohteista on muodostettu erillishanke, johon kuuluu mm. ohituskaistaparit Karjaan vilkkaille osuuksille ja välille Meltola-Mustio.

Valtatien 25 monia kehittämistarpeita on kartoitettu jälleen Uudenmaan ELY-keskuksen tilaamassa selvityksessä, josta ilmenee että valtatie ei täytä päätieverkolle asetettuja tavoitteita. Ongelmia on erityisesti laatutasossa, sujuvuudessa ja turvallisuudessa.
Erittäin pikaista parantamista edellyttävistä kohteista on muodostettu erillishanke, joka sisältäisi mm. ohituskaistaparit Karjaalle vilkkaille tiejaksoille ja heikkokuntoiselle välille Meltola-Mustio, liittymien parantamista, pohjavesisuojauksia ja meluntorjuntaa parannettaville osuuksille sekä lisäksi pienempiä parantamistoimenpiteitä.

Lue koko artikkeli näköislehdestä.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ