Mieshenkilö kuoli jäätyään junan alle Karjaalla


Helsingistä Turkuun matkalla ollut juna joutui odottamaan Karjaalla noin tunnin onnettomuuden vuoksi.

Mieshenkilö kuoli jäätyään junan alle Karjaalla keskiviikkona. Onnettomuus sattui illalla puoli kahdeksan aikaan noin kilometrin päässä Karjaan rautatieasemalta Turun suuntaan Sysimiehenkadun kohdalla.

-Pelastuslaitoksen ensimmäinen yksikkö aloitti pysähtyneen junan ympäristön tiedustelun. Pelastajat löysivät junan alle jääneen henkilön, joka oli menehtynyt törmäyksen seurauksena, Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Kaarlo Minkkinen tiedotti.

Henkilö jäi Turun suunnasta tulleen IC-junan alle. Menehtyneen henkilöllisyys on poliisin tiedossa, eikä asiasta tiedoteta enempää, koska kyseessä on kuolemansyyn tutkinta.

Onnettomuuspaikalla oli useita pelastus- ja ensihoitoyksiköitä Länsi-Uudenmaan pelastuslaitokselta, pelastuksen ja ensihoidon kenttäjohtajat sekä lääkärihelikopteri ja poliisi, joka työskenteli tapahtumapaikalla vielä iltayhdeksän paikkeilla. Junaliikenne oli poikki Karjaalta Turun suuntaan ja illan IC-junat Helsingin ja Turun välillä olivat reilusti myöhässä onnettomuuden vuoksi.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ