Etelä-Uusimaa

Sportia sulkee myymälänsä Karjaalla


Eteläkärjen Urheilukauppa Oy on päättänyt sulkea Team Sportia-myymälänsä Karjaalla ja keskittää toimintansa Hankoon. Karjaan liike suljetaan lauantaina 3. huhtikuuta.

-Koronapandemian aiheuttama asiakasmäärän lasku nopeutti päätöstä luopua Raaseporin myymälästä, jonka vuokrasopimus olisi joka tapauksessa ollut katkolla vuonna 2022, toimitusjohtaja Jyrki Kortelainen tiedottaa.

Hangon myymälä jatkaa toimintaansa normaalisti ja samoin aikaisemmilta vuosilta tuttu kesämyymälä satamassa. Karjaan myymälän sulkemisella ei ole vaikutuksia ennakkotilauksiin, vaan ne voidaan toimittaa normaalisti Hankoon, yritys tiedottaa.

Kauppiaspariskunta Jyrki Kortelainen ja Anu Rantanen avasi Sportia-myymälän Karjaalle vuonna 2013 Lepin liikealueella. Myymälä siirrettiin viitisen vuotta myöhemmin keskustaan, jossa se on toiminut jo jonkin aikaa lyhennetyillä aukioloajoilla.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ