Etelä-Uusimaa

Vieraskynä: Mistä Länsi-Uudenmaan polut hyvään tulevaisuuteen?


Eeva Furman on Helsinkiläinen monipaikka-asuja, jolla on kakkosasunto Inkoossa. Furman on professori, filosofian tohtori, Suomen ympäristökeskuksen ympäristöpolitiikkakeskuksen johtaja ja Suomen kestävän kehityksen asiantuntijapaneelin puheenjohtaja. Furman oli mukana myös YK:n asettamassa kansainvälisessä tutkijaryhmässä, joka arvioi kestävää kehitystä maailmanlaajuisesti. Viime vuosina hän on johtanut eurooppalaista tutkimusyhteistyötä asioissa, jotka liittyvät luonnon ja ihmisen vuorovaikutukseen.

Lue lisää näköislehdestä

Vieraskynä

Etelä-Uusimaa aloitti kesällä järjestettäviin kuntavaaleihin liittyen kirjoittajavieraiden sarjan. Kirjoituksissa tullaan käsittelemään Länsi-Uudenmaan nykytilaa, tulevaisuuden näkymiä ja haasteita, sekä paikallista kehittämistä ja alueen mahdollisuuksia. Samalla herätellään keskustelua alueelle tärkeistä teemoista. Kirjoittajavieraat ovat omien alojensa asiantuntijoita ja tutkijoita yliopistomaailmasta.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ