Etelä-Uusimaa
Lue torstain näköislehti maksutta

Christou BK-maalille, Sjöman ja Udd jatkavat


BK-46:n käsipallomiehistö on solminut kolme uutta sopimusta. HIFK:iin lähteneen maalivahdin Bogdan Klepan tilalle saatiin paluupostissa Theodotos Christou, joka on torjunut viimeiset neljä kautta helsinkiläisseurassa.

Kyproksella syntynyt 27-vuotias häkkäri on HIFK:n lisäksi edustanut Suomessa Cocksia, Atlasta ja HC Westiä, sekä pysäyttänyt palloja myös Kyproksen pääsarjassa. Kookas koppari tulee muodostamaan karjaalaisten maalivahtitandemin pienikokoisemman Miksu Heinosen kanssa ja molemmilla on paikka näyttää olevansa ykkösruudun mies. Kolmas maalivahti on vielä haussa.

Jatkosopimuksiin päästiin puolestaan Robin Sjömanin ja André Uddin kanssa. Maajoukkuesentteri Sjöman oli vielä pari viikkoa sitten kahden vaiheilla, mutta BK:n riemuksi viivakolossi rustasi nimen paperiin. Uddin jatko takaa sen, että yhdeksästä metristä piisaa heittovoimaa.

BK:lla on nyt 13 sopimusta. Maalivahteina Christou ja Heinonen, yhdeksässä metrissä Udd, Jac Karlsson, Andreas Rönnberg, Victor Westerlund, Oliver Nordlund ja Miska Henriksson, viivalla Sjömanin veljekset Robin ja Linus sekä laidoissa Sebastian Säkkinen, Albert Lindholm ja Linus Lindberg.

Tavoitteena on vielä laajentaa rinkiä 3-4 pelaajalla, joista todennäköisesti kaksi tulee olemaan omia A-junnuja, sekä yksi tai kaksi vahvistusta muualta jos budjetti antaa värväyksille myöten.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ