Etelä-Uusimaa
Lue torstain näköislehti maksutta

Knightsiin kovia paluumuuttajia


Kuva: FBC Raseborg Knights

FBC Raseborg Knightsin salibandymiehistö vahvistui kertaheitolla kolossaalisesti, kun joukkue julkaisi tiistaina kolmen paluumuuttajan sopimukset. Puolustajat William Johnsson ja Patrick Juntunen sekä hyökkääjä Kevin Starck raikastavat ritaripaitojen reikäpallottelua 2-divisioonassa jälleen ensi kaudella.

25-vuotias Starck kirmasi Knightsissa viimeksi nuorena poikana kaudella 2014-2015, jonka jälkeen hän on pelannut 2-divaria SB Vantaassa, piipahtanut Saksan Bundesliigassa ja edustanut Tikkurilan Tiikereitä ensin Divarissa ja viime kaudella liigassa.

Starckista tuli ensimmäinen miesten pääsarjassa esiintynyt raaseporilaisen salibandykoulun kasvatti ja onnistui ensimmäisessä pelissä tempaisemaan itselleen ja Tiikereille liigauran ensimmäisen maalin. Koko kauden saldoksi 20 ottelussa muodostui 5+2.

-Nyt on hyvä hetki tulla takaisin, kun on pari muutakin tuttua paluumuuttajaa ja hyvä joukkue rakenteilla, Starck toteaa seuran tiedotteessa.

Starckin ikätoveri Johnsson pelasi kaksi edellistä kautta Divaria ÅIF:ssa ja SB Vantaassa, kunnes suuntasi takaisin Raaseporiin.

-Muutin helmikuussa takaisin Karjaalle enkä jaksa enää matkustaa muualle harjoituksiin. Knightsissa pääsen pelaamaan tuttujen kavereiden kanssa. Oskar (Grönman) on kehunut joukkueen tunnelmaa ja Akin (Korkiakoski) valmennustaitoja, Johnsson sanoo.

22-vuotias Juntunen ehti olla pois vain vuoden, kun hän vietti viime kauden FBC Turun kakkosjoukkueessa länsirannikon 2-divarissa.

-Knightsissa vaikuttaa olevan hyvä henki harjoituksissa ja kaikki tuntuvat olevan motivoituneita. Tulee olemaan hauskaa pelata tuttujen kavereiden kanssa Påminne-hallin hyvässä fiiliksessä, hän tuumailee.

Samaan syssyyn varmistui myös puolustaja Samuel Strebellen jatko edustusjoukkueessa. Jo aiemmin tiedotettiin Teemu Mannisen paluusta ja vahvistettiin valmennuksen pysyvän Korkiakosken ja kesken viime kauden mukaan liittyneen Hannu Metsolan näpeissä.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ