Etelä-Uusimaa
Lue sunnuntain näköislehti maksutta

Inkoon Säästöpankkisäätiö jakoi 290.000 euroa paikallisille


Pienimuotoiseen jakotilaisuuteen oli kutsuttu suurimmat avustukset saaneiden yhdistysten edustajat. Takarivissä vasemmalta Clas Heerman (Inkoon halliyhdistys), Pasi Miettinen ja Maria Pedersen (IIF jalkapallo) sekä säätiön valtuuskunnan puheenjohtaja Maria Wasström-Sarkola. Eturivissä vasemmalta säätiön asiamies Monica Baarman-Henriksson, Tony Björk ja Thomas Nyholm (Ingå IF), Ragni Lehtinen ja Monica Westermarck (Inkoon eläkeläiskotiyhdistys) ja säätiön hallituksen puheenjohtaja Håkan Fagerström.

Inkoon Säästöpankkisäätiö on jakanut paikallisille toimijoille yhteensä noin 290.000 euron avustukset viime vuoden tuotostaan. Avustuksen saa hieman yli 60 paikallista toimijaa.
Lapsi- ja nuorisotoimintaan kohdentuu 123.000, senioritoimintaan 12.500, kulttuuriin 29.500, muuhun paikalliseen toimintaan 93.000 ja muuhun yhdistystoimintaan 31.000 euroa. Vanhan museopihan kattorahastoon menee lisäksi 2.600 euroa.

Lue lisää näköislehdestä

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ