Etelä-Uusimaa

55-59-vuotiaiden rokotukset alkavat


Raaseporissa aloitetaan tiistaina 20. huhtikuuta vuosina 1962-1966 syntyneiden koronarokotukset. Ajanvaraus puhelinpalvelussa ja nettiosoitteessa koronarokotusaika.fi avautuu tälle ryhmälle perjantaina 16. huhtikuuta kello 12. Puhelinpalvelu on avoinna arkisin kello 9-15 ja siinä on takaisinsoittopalvelu.

Rokotuspisteet ovat Karjaan urheiluhalli ja Tammisaaren palloiluhalli. Rokotusajan voi varata kumpaan pisteeseen tahansa riippumatta siitä, missä päin Raaseporia asuu. Kyseiselle ikäryhmälle annetaan Pfizer Biontechin rokote.

Rokotukseen saa mennä ainoastaan terveenä ja paikan päällä pitää todistaa henkilöllisyys. Paikalle tulee mennä vasta hieman ennen omaa aikaa, jotta rokotuksiin ei muodostu jonoja. Tiloissa tulee käyttää kasvomaskia ja lisäksi on noudatettava kahden metrin turvaetäisyyksiä muihin. Rokotuksen jälkeen henkilön tulee jäädä seurantaan 15 minuutiksi. Myös vanhempiin ikäryhmiin kuuluvat voivat edelleen varata rokotusaikoja aiempien ohjeiden mukaisesti.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ