Etelä-Uusimaa

Herkkuja Inkoon pääsiäistorilta


Inkoossa järjestetään pääsiäistori kiirastorstaina 1. huhtikuuta. Kojut avataan taas talven jälkeen ja torille tulee niiden lisäksi kymmenkunta muuta myyntikojua. Mukana on 15 pientuottajaa, joista osa on paikallisia ja osa saapuu hieman kauempaakin.

Tarjolla on lampaanlihaa, palvattua lihaa, kalaa, juustoa, kotijuustoa, perunaa, säilykkeitä, leivonnaisia, leipää, mämmiä, pashaa ja hunajaa. Torilta voi ostaa myös erilaisia käsityötuotteita, kuten linnunpönttöjä, mattoja, käsitöitä ja nahkatuotteita.

Pääsiäistorin järjestää Bo på landet -yhdistys.

-Pientuottajat odottavat pääsiäistoria innolla. Järjestimme samantapaisen toritapahtuman ennen joulua ja se oli erittäin onnistunut, yhdistyksen toiminnanjohtaja Camilla Gorbatow kertoo.

Vallitsevan pandemiatilanteen vuoksi vain joka toinen myyntipaikka on käytössä. Myyjät käyttävät kasvomaskia ja asiakkaille on tarjolla käsidesiä. Asiakkaita pyydetään pitämään kahden metrin turvavälit ja käyttämään niin ikään kasvomaskia. Korttimaksu käy vain osalla myyjistä.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ