Etelä-Uusimaa

Kevään 2020 uudet ylioppilaat


Läntisen Uudenmaan kuntien kahdesta suomenkielisestä lukiosta Karjaalla ja Hangossa valmistuu tänä keväänä 53 ylioppilasta. Alueen kolmesta ruotsinkielisestä lukiosta Tammisaaressa, Karjaalla ja Hangossa valmistuu yhteensä 119 ylioppilasta.

Koko maassa valmistuu noin 25.100 ylioppilasta. Kevään ylioppilaiden paras pistemäärä on 76, jonka sai yksi kokelas. 11 ylioppilasta kirjoitti vähintään kahdeksan laudaturia. Parhaasta arvosanasta laudaturista sai seitsemän pistettä ja siitä eteenpäin pisteen erolla kahden pisteen approbaturiin saakka.

Karjaan lukio

Ahokas Jessina, Alasimi Nenna, Aliranta Amanda, Ammondt Matilda, Dolinski Barcklay, Ek Henna, Ekblad Daniel, Franck Alex, Hakala Mikko, Henriksson Nea, Henriksson Tomi, Huttunen Klara, Järvinen Tony, Kainulainen Helmi, Kalliomäki Ville, Korhonen Akseli, Korhonen Tinja, Korpimäki Milla-Kaisa, Koskinen Venla, Laine Nico, Malmström Mandi, Martikainen Camilla, Nieminen Ville, Ojamaa Samuli, Oksanen Senja, Paloheimo Wilma, Parmanen Jonas, Rossi Emilia, Rönkkö Jemina, Simontaival Neea, Sipiläinen Esko, Soini Miia, Spitz Vincent, Sundholm Sini, Thuesen Julius, Tuimala Sara, Tuominen Lennart, Virta Teresa ja Voutilainen Heli.

Hankoniemen lukio

Alén Arthur Hjalmar, Friman Janette Helena, Himanka Eetu Johannes, Hytti Heidi Maria, Högström Milja Yasmin, Kinnunen Minni Selena, Lehtinen Juha Olavi, Leijon Viivi Vilhelmiina, Leiqvist Nea Eveliina, Saarinen Nora Emilia, Saw Tor Ma, Sundberg Adrian Alexander, Toivanen Roosa Maria ja Ylimys Eero Kalevi Matias.

Karis-Billnäs gymnasium

Aiha Filip, Aiha Marcel, Blomberg Mina, Bussman Benjamin, Bussman Eddi, Fagerström Jens, Grönholm Alva, Hagström Oliver, Heinström Matias, Helle Oscar, Hildeen Erin, Holmqvist Milton, Ingman Patrik, Jungar Martin, Kallinen Kasper, Kallinen Minea, Laitamäki Sonja, Latvala Ines, Lerviks Birk, Lindblad Viktor, Lindqvist Viktor, Lindvik Wilma, Löfberg Oskar, Mervasto Julia, Nordström Fredrik, Pettersson Samuli, Sorvari Johan, Söderlund Frida, Tuomi Erika, Westerlund Julia, Westerlund Karin, Wiberg Evelina, von Koskull Robin, Åberg Freja, Ölander Wilma ja Öster Lotta.

Ekenäs gymnasium

Aulanko Malin, Blomqvist Ellinor, Burgmann Ida, Bäckman Axel, Dahlström Robin, Elenius Joshua, Estlander Sandra, Ewalds Amanda, Fagerlund Melissa, Forsskåhl Isabella, Forsskåhl Theresa, Forsström Elin, Graeffe Benjamin, Grönqvist Wilma, Gustafsson Anna, Hallgren Felicia, Holmberg Lucas, Hällfors Isabelle, Isberg Ellen, Keränen Amanda, Korpinen Maija, Kraufvelin Wilma, Lehtola Daniela, Lindh Anna, Lindh Emilia, Lindholm Frida, Lindqvist Sara, Lundin Maja, Lundström Lucas, Lundström Max, Löfgren Ellen, Lönnqvist Felix, Martin Alberth, Nikander Nadine, Nyberg Elin, Nylund Alina, Palmqvist Anna, Pihlström Alexander, Ramos Serrano Edgar, Randström Linus, Rask Oliver, Rehnström Alexandra, Ring Anna, Råberg Malin, Rönnblad Annika, Rönnblad Heidi, Salin Amanda, Sandell Cedrik, Selin Tilde, Shaw Fredrik (54 pistettä, 7 L ja 1 M), Sjöholm Tia, Snabb Vanja, Stadius Elisabeth, Sundberg Josefin, Sundström André, Volanen Evelina, Wallenius Karin, Werner Emilia, Westerholm Viktor, Åkerblom Jasmine, Österberg Knut ja Österlund Janina. Kaksoistutkinto: Grandell Alexandra, Hiltunen Kalle ja Malmström Emilia.

Hangö gymnasium

Berndtsson Lina Wilhelmina, Berndtsson Matilda Helena, Fredriksson Nicolina Cecilia, Gröning Erika Alina Roberta, Gustafsson Hannes Erik Melker, Helisten Theresa Beatrice, Herrlin Sofia Alexandra, Häggroth Fredrik Björn Erik, Jansson Alexandra Raili, Kinnunen Jesper Kalervo, Lehtonen Alex Tapani, Marcelo Lopez Marco Alonso, Michaeli Daniel, Nordlund Oliver Kurt Krister, Nordström Vilma Cecilia Matilda, Nyberg Susanna Mikaela Marie, Rosenström Emilia Charlotta ja Rosvall Nicolina Christina.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ