IF Raseborg juhli SM-kisoissa

Yleisurheilun 14- ja 15-vuotiaiden SM-kisat eivät ole kuuna päivänä sujuneet IF Raseborgilta yhtä loistokkaasti kuin viime viikonloppuna Lahdessa kirmaistut kekkerit. 13 juniorin joukko oli suurin, minkä seura on näihin pitoihin koskaan lähettänyt, ja se rohmusi reppuun peräti kahdeksan mitalia.
Oliver Öhmania (P 14) voi tituleerata ikäluokkansa nopeimpana nakuttajana, sillä hän rullasi 100 metrin finaalissa selvään voittoon uudella ennätysajallaan 11,61. Jo viime vuonna muilla oli hankalaa pysyä tammisaarelaispojan perässä, eikä vauhti ehtinyt yhtään laantua ensimmäisiin SM-kisoihin mennessä. Öhman lisäsi pottiin pronssin 300 metriltä, jonka finaalissa hän juoksi ensimmäisen kerran alle 39 sekunnin ja roimasti juoksikin (38,32).
SM-kultaan sinkosi myös Filip Wikholm (P 14) varsin eriskummallisten ja kanttia kysyneiden vaiheiden jälkeen.
Kankaanpäässä käytiin samaan aikaan 16- ja 17-vuotiaiden SM-kisat. Saimi Lupalalla (T 16) oli mitalinvälkettä silmissä ja 800 metrin alkuerissä juostu ennätysaika ja erien paras noteeraus (2.22,12) nosti tunnelmaa.