Vessavajaus Kirkonkylän koulussa


Kesän remontti ei ehtinyt koulujen alkuun

Pohjan Kirkonkylän koulussa aloitettiin syyslukukausi maanantaina merkittävällä vessavajauksella. Väliaikaisiin pihakäymälöihin ei sentään ole vielä tarvinnut turvautua, vaikka yli puolet koulun päärakennuksen vessoista on poissa käytöstä keskeneräisten korjaustöiden vuoksi.
Koulun kellarissa sijaitsevien wc-tilojen korjaustöitä ei ehditty saada valmiiksi koulun pitkän kesäloman aikana ja tilanne tulee jatkumaan remontin merkeissä parhaassakin tapauksessa vielä useita viikkoja. Koulussa on 55 oppilasta, joiden käytössä on kaksi vessaa päärakennuksen luokkatilojen yhteydessä ja lisäksi kaksi vessaa päärakennuksen alapuolella sijaitsevassa vanhassa kivirakennuksessa. Henkilökunnalla on omat wc-tilat.
Koulun rehtori Sanna Portman kertoo, että nyt käytössä olevillakin käymälöillä pärjätään, mutta hän toivoo korjaustöiden valmistuvan nopeasti ja poikkeustilanteen olevan lyhytaikainen, jotta koulussa päästään normaaliin päiväjärjestykseen.
Raaseporin kaupungin rakennus- ja korjaushankkeista vastaava projektipäällikkö Kjell Holmqvist sanoo korjaustöiden viivästyneen, koska hankkeessa oli odotettua enemmän työtä.

Lue koko artikkeli näköislehdestä!

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ