Palveluasuntojen alkuvuoden vuokrien eräpäivät siirtyivät


Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue tiedottaa, että se on päättänyt siirtää palveluasuntojen vuokrien tammi- ja helmikuun laskujen eräpäivää huhtikuun loppuun, jotta asukkaille ei aiheutuisi maksuvaikeuksia samaan aikaan erääntyvistä palveluasumiseen liittyvistä laskuista.
Raaseporissa joulukuun vuokra ja hoitomaksu tulee maksaa kaupungille tammikuun loppuun mennessä. Tammikuun vuokraan, joka maksetaan Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle, oli merkitty eräpäiväksi alun perin niin ikään tammikuun viimeinen päivä. Helmikuun vuokran eräpäiväksi hyvinvointialueelle oli merkitty vastaavasti jo helmikuun 2. päivä. Palvelutalon asukkaiden olisi pitänyt maksaa näin kolme kuukausivuokraa vain muutaman päivän sisällä.

Lue lisää näköislehdestä

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ