Pohjassa aseellinen ryöstö, epäilty poliisin hallussa


pohja arkistokuva
Arkistokuva

Poliisi on pidättänyt paikkakuntalaisen, vuonna 1988 syntyneen miehen epäiltynä ryöstöstä Pohjan S-marketissa maanantai-iltana kello kahdeksan paikkeilla.

Poliisi sai tehtävän ensin kaupan ulkopuolelle, jossa oli ilmoituksen mukaan meneillään tappelu. Tehtävä muuttui ryöstötehtäväksi poliisipartion ollessa matkalla Pohjan kirkonkylään.

-Toinen tappelijoista oli teräaseella uhaten ryöstänyt tupakkatuotteita kaupasta. Ryöstöstä epäilty oli myös uhkaillut mukana olleella teräaseella, tutkintaa johtava rikoskomisario Mats Sjöholm tiedottaa.

Samaa miestä epäillään mm. myös sunnuntai-iltana tapahtuneesta teosta, jossa tämä yritti päästä kirkonkylässä yksityisasuntoon kirveellä uhaten.

Rikoksesta epäilty mies otettiin kiinni yksityisasunnosta, jossa hän yritti piileskellä poliisilta. Tapahtumapaikalta otettiin kiinni myös toinen samanikäinen mies epäiltynä pahoinpitelystä.

Etelä-Uusimaan haastatteleman kyläläisen mukaan kaupan ryöstänyt mies käyttäytyi hyvin sekavasti. Asukkaan mukaan kirkonkylällä oli liikkeellä maanantai-iltana useampiakin poliisipartioita etsimässä teosta epäiltyä. Kirkonkylässä oli myös reagoitu kovaan huutoon sunnuntai-illan tapahtumien yhteydessä.

Esitutkinta jatkuu asianosaisten ja todistajien kuulusteluilla, jonka lisäksi poliisi kerää Sjöholmin mukaan myös muuta todistusaineistoa. Ryöstöstä säädetty rangaistus on enintään kuusi vuotta vankeutta.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ