Seitsemän uutta hakijaa kaupunginjohtajaksi


Raaseporin kaupunginjohtajan viran jatkettu hakuaika päättyi perjantaina puolilta päivin. Virkaan saatiin määräajassa yhteensä 14 hakemusta, kun ensimmäisellä kierroksella viime vuoden lopulla hakemuksia oli vain seitsemän.

Uudet hakijat ovat Inkoon kunnanjohtaja, liikuntatieteiden maisteri Robert Nyman Espoosta, valtiotieteiden maisteri Petra Theman Kirkkonummelta, sotatieteiden maisteri Matias Öblom Raaseporista, filosofian maisteri Tomas Björkroth Paraisilta, kauppatieteiden maisteri Jari Ahlqvist Hangosta, insinööri Niklas Rönnberg Helsingistä sekä oikeustieteen ja taloustieteiden maisteri Barbara Heinonen Paraisilta.

Hakijoiden joukossa on nyt viisi raaseporilaista henkilöä. Ensimmäisellä marras-joulukuun hakukierroksellakin saapuneet hakemukset huomioidaan. Tuolloin hakemuksen toimittivat diplomi-insinööri Frank Hoverfelt, joka työskentelee Raaseporin Energian toimitusjohtajana, ja HR business partner Kari Wikholm Raaseporista, teknisen koulutuksen omaava Teuvo Tuominen Raaseporista, valtiotieteiden maisteri Pia-Lisa Sundell Kauniaisista, kauppatieteiden maisteri Timo Kiviaho Salosta, agrologi Jorma Eskola Lohjalta ja diplomi-insinööri Johan Wide Raaseporista. Hakijoiden kuukausipalkkavaatimukset ovat vaihdelleet 7.500 ja 11.505 euron välillä.

Kaupunginhallitus totesi joulukuussa hakuajan jatkamisesta päättäessään, että osa hakijoista ei täytä viran pätevyysvaatimuksia. Nykyisen kaupunginjohtajan Ragnar Lundqvistin viiden vuoden määräaikainen virkasuhde päättyy vuoden 2022 syyskuussa.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ