Solbackan päiväkodissa juhlat taiteen merkeissä


Solbackan päiväkoti on ehtinyt 10 vuoden ikään. Ruotsinkielisen päiväkodin lapset juhlistivat merkkipäivää kuluneella viikolla taiteen merkeissä. Päiväkodin pihalle ripustettiin värikäs ja monipuolinen taidenäyttely piirustuksineen, maalauksineen ja askartelutöineen kahdeksi päiväksi. Klassisen Hannu ja Kerttu-sadun innoittamana myös pihan leikkimökki oli puettu taiteella aivan uuteen asuun.

-Halusimme esitellä taideteosten avulla lasten kehitystä eri iässä ja ilmentää sillä myös koko elämän läpi jatkuvan oppimisen alkamista, lastentarhanopettaja Tua Dahlqvist kertoo.

Solbackan päiväkodissa on yli 70 iältään 1-6-vuotiasta lasta neljässä ryhmässä. Päiväkodissa on myös Vadelmat-niminen kielikylpyryhmä ja esikouluryhmä. Toimintaan kuuluu olennaisena osana erilaiset projektit, joita toteutetaan lasten kiinnostuksen mukaan. Päiväkodissa pyritään myös rauhalliseen ja stressittömään ympäristöön, joka inspiroi ja kannustaa myös leikkimiseen. Lapsia rohkaistaan myös itsenäisyyteen ja tekemään tehtäviä yksilöllisen kehitystason mukaan.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ