Moottoripyöräilijä kuoli Meltolassa pikkutien liittymässä


Raaseporin Meltolassa tapahtui tiistaina iltapäivällä vakava liikenneonnettomuus, joka vaati kuolonuhrin. Onnettomuuspaikka on valtatie 25:ltä erkaantuvan pikkutien liittymässä reilut 100 metriä Karjaan suuntaan vaarallisesta mutkasta, jossa on sattunut vuosien mittaan useita vakavia ulosajoja.

Rajussa kolarissa olivat osallisena henkilöauto ja moottoripyörä. Onnettomuudessa menehtyi moottoripyörää kuljettanut mies. Henkilöauton keula ruttaantui kolarissa etupyöriin asti ja moottoripyörä vaurioitui vielä pahemmin.

Moottoripyöräilijä oli ajanut valtatietä Karjaan suunnasta ja osunut tiettävästi vasemmalle kääntymässä olleen, vastakkaisesta suunnasta tulleen henkilöauton keulaan.

Onnettomuuskohdan liittymästä lähtevän Vanhan tien alussa on merkki, joka sallii ainoastaan huoltoajon pikkutiellä. Liittymä on Karjaan suunnasta tultaessa katveessa mäennyppylän takana.

Onnettomuuden syytä selvittävä Länsi-Uudenmaan poliisilaitos ilmoitti tiedottavansa tapauksesta yksityiskohtaisemmin aikaisintaan torstaina. Toinen ajokaista oli suljettu liikenteeltä onnettomuuspaikalla useita tunteja ja poliisi oli ohjaamassa liikennettä.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ