Kevyellä liikenteellä säännöt hukassa Hangossa


Hangon kevyessä liikenteessä havaittiin holtitonta toimintaa, poliisi kertoo viikkotiedotteessaan. Regatan yhteydessä poliisilla riitti tehtävää paitsi lieveilmiöiden parissa, myös liikennevalvonnassa.

Poliisi kertoo, että kevyt liikenne oli erittäin runsasta Hangossa. Moni kulkija liikkui holtittomasti ja oli välinpitämätön liikennesääntöjen suhteen. Harvassa pyörässä oli valoja ja useat nuoret ajoivat sähköpotkulaudoilla vaarallisesti. Kokonaisuutena on ihme, että vakavia vahinkoja ei sattunut.

Poliisi valvoi teiden päällä myös autonkuljettajien ajokuntoa ja teettikin viikonloppuna 127 puhalluskoetta. Viikonlopun aikana poliisi kohtasi 10 rattijuopumusta ja 10 törkeää rattijuopumusta.

Viikonlopun seurauksina poliisi kirjasi muun muassa kolme ajokieltoa, kolme törkeää liikenneturvallisuuden vaarantamista, 19 sakkoa sekä takavarikkoja ja liikennevirhemaksuja.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ