Raasepori pitää paikkansa Uudenmaan kovimpien verottajien kärjessä


Manner-Suomen maakunnissa palkansaajien verotus on keskimäärin keveintä Uudellamaalla (6,03 prosenttia) ja kireintä Etelä-Savossa (9,17). Koko maassa kuntavero on keskimäärin 7,46 prosenttia, kertoo Veronmaksajien keskusliiton tuore vertailu.

Raasepori on Uudellamaalla toiseksi kirein verottaja, sitä enemmän verottaa ainoastaan Myrskylä (9,9). Hanko on maakuntavertailussa neljänneksi kovin verottaja.

-Raaseporin veronmaksajilla on edelleen keskimäärin alhaisemmat tulot kuin suurimmassa osassa Uudenmaan kuntia. Raasepori on koko Suomen vertailussa nyt aika lailla tarkkaan keskitasoa, kun joskus aikoinaan veroprosentti oli meillä maan korkein. Suunta on oikea, kaupunginjohtaja Petra Theman sanoo.

Lue lisää näköislehdestä
Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ