Keskuskentälle nimisponsori, lautakunta kumosi aiemman päätöksensä


EIF:n jalkapallomiehistön liiganousun johdosta muodonmuutoksen kokeva Tammisaaren keskuskenttä tunnetaan jatkossa nimellä Tammisaaren Säästöpankki Areena. Kentän omistava Raaseporin kaupunki luovuttaa nimioikeuden Tammisaaren Säästöpankin Säätiö sr:lle ja pankille viideksi vuodeksi 200 000 euron korvauksella.

Kentän nimen vaihtaminen edellytti, että kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta kumoaa vuonna 2017 tekemänsä päätöksen. Tuolloin linjattiin, ettei kaupunki tee sponsorisopimuksia oikeudesta kaupungin liikuntapaikkojen nimiin.

Nimioikeuksien myynnin salliminen mahdollistaa nyt siis muidenkin kaupungin omistamien liikuntapaikkojen uudelleen nimeämisen, jos esimerkiksi jokin muu seura kykenee houkuttelemaan ulkopuolisen tahon rahoittamaan vastaavaa projektia.

Lue lisää näköislehdestä
Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ