Iso poliisitehtävä herätti huomiota Karjaalla


Hätäkeskukseen ilmoitettiin keskiviikkona kello 18 aikaan väkivaltatehtävästä yksityisasunnossa Karjaan Mäntynummella. Alkutietojen perusteella poliisi varautui tehtävään vahvoilla resursseilla, ja siihen osallistui neljä poliisipartiota. Paikalla oli myös sairaankuljetusyksikkö sekä pelastuslaitoksen yksiköitä. Paikalle hälytettiin myös lääkärihelikopteri.

Poliisipartioiden määrä ja viranomaisten varautuminen herättivät alueella huomiota. Rikoskomisario Mats Sjöholm toteaa, että aivan tavalliseen pahoinpitelytehtävään ei varauduta näin vahvasti. Näin tehdään, jos alkutietojen perusteella on syytä olettaa, että asiaan liittyisi esimerkiksi aseita.

Rikoksesta epäilty oli teon jälkeen poistunut lähimaastoon, mutta palasi itse tapahtumapaikalle.

-Tapahtumista on kirjattu rikosilmoitus, ja asiaa tutkitaan epäiltynä pahoinpitelynä, Sjöholm kertoo.

Rikoksesta epäillään 1990-luvulla syntynyttä miestä. Ketään ei otettu kiinni tapahtumapaikalta ja yksi vammoja saanut henkilö toimitettiin sairaalaan. Kyseinen henkilö ei ole pahoinpitelyrikoksen uhri, ja hoidon tarve ei aiheutunut poliisin toiminnasta, Länsi-Uudenmaan poliisilaitos tiedottaa.

Etelä-Uusimaan tietojen mukaan sairaalaan toimitettu on sama henkilö, jota epäillään pahoinpitelystä.

Esitutkinta jatkuu kuulusteluilla ja näytön keräämisellä. Asia pyritään saamaan syyteharkintaan viimeistään alkukesästä.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ