Karjaalla etsittiin kauppaan kadonnutta


Ei sentään kissojen ja koirien kanssa, vaan ihan vain ihmisvoimin etsittiin päivittäistavarakauppaan kadonnutta käärmettä Karjaalla torstaina iltapäivällä.

Kaupassa työskentelevä Ida kertoi, että kutsumaton vieras oli matkustanut kauppaan pysäköintihallista ostoskärryjen alaosan rautakehikossa. Käärmeestä ei tehty havaintoja varsinaisessa myymälätilassa, eikä se ehtinyt aiheuttaa epämiellyttävän yllättäviä kohtaamisia ihmisrodun kanssa, mutta sen liikkumista palvelleet ostoskärryt vietiin varmuuden vuoksi tuulikaappiin ja osa pihalle saakka.

Käärmettä etsittiin mm. liukuportaiden ja erilaisten keräysastioiden alta. Suunnitelmissa oli katsella vielä valvontakameroidenkin tallenteita matelijan reitin selvittämiseksi.

Luikertelija oli tarhakäärme, jonka Ida löysi lopulta ostoskärrystä makoilemassa.

-Palomiehet olivat tekemässä jo lähtöä, mutta minä en olisi suostunut heitä päästämään ennen kuin käärme löytyy, työvuoronsa päättymisen jälkeen vielä sitkeästi etsintätalkoisiin osallistunut Ida naureskelee.

Eläimen pelastustehtävään hälytetyt palomiehet veivät tässä tapauksessa erittäin ei-toivotun asiakkaan muualle kaupan muutoin mukavien kesätarjousten äärestä ja aivan ilmaisten luonnonantimien pariin. Vartijan apua ei poisto-operaatiossa tarvittu.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ