Karjaan urheilupuistoon visioidaan monitoimi- ja jalkapallohallia


(Havainnekuva: Otto Enberg)

Raaseporin jäähalliyhtiö ajaa aloitteellaan uutta ilmettä Karjaan urheilupuistoon, minne halutaan keskittää suuri joukko liikunnan riemuja. Suunnitelmien mukaan jäähallin kylkeen rakennettaisiin monitoimihalli, missä onnistuisi useamman lajin harrastaminen. Välittömään läheisyyteen tulisi myös jalkapallohalli. Ideanikkarina on jäähalliyhtiön puheenjohtaja Max Forsman.

– Monet lajit kaipaavat lisää harjoitustilaa ja tällä hankkeella vastattaisiin siihen huutoon. On parempi tehdä yhdessä kuin että kaikki vain pyörivät omissa muurahaispesissään, Forsman toteaa.

Hän on esitellyt hanketta paikallisille seuroille ja tehnyt tunnusteluja myös kaupungin suuntaan.

– Minulla oli hanke mielessä jo syksyllä, mutta silloin se ei ottanut tuulta alleen. Nyt kun Katarinaskolanin uuden liikuntasalin suunnitelmat menivät uusiksi laitoimme tähän lisää vauhtia, Forsman sanoo.

Lue lisää näköislehdestä
Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ