Uudenvuodenjuhla Pohjassa – tulishow, musiikkia ja makkaraa


Kyläyhdistys järjestää Pohjan kirkonkylän keskustassa taas uudenvuodenjuhlan sunnuntaina 31. joulukuuta. Tapahtuma alkaa kello 18. Musiikkiviihteestä vastaa trubaduuri Vaakku eli Ari Varjus, joka on tuttu mm. Vilperin Perikunta -yhtyeestä. Luvassa on ikivihreitä sävelmiä ja lastenlauluja.

Iltaseitsemältä on ohjelmassa tulishow, jonka tarjoaa esiintyjäkolmikko Tampereelta vuosien kokemuksella. Näyttävien temppujen taustalla soi energinen musiikki. Tulishown esiintyjät ovat Tommi Henttinen, Marika Jalava ja Mira Pohjola. Paikalla on myös grilli, josta myydään makkaraa. Juhla on kaikille avoin ja se järjestetään säävarauksella.

Uudenvuoden juhla järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2022. Pohjan vapaapalokunta päätti tuolloin lopettaa pitkäaikaisen uudenvuoden ilotulitusperinteen, joka toi kylään vuosittain useita tuhansia katsojia pidempienkin matkojen takaa.

Kyläyhdistyksessä kehiteltiin tuolloin nopeasti korvaava tapahtuma kyläläisten iloksi.

-Aika lyhyellä varoitusajalla silloin tempaistiin tapahtuma kasaan. Se onnistui niin hyvin ja saatiin niin paljon kiitosta, että päätettiin jo heti silloin, että otetaan uusiksi tänä vuonna, kyläyhdistyksen puheenjohtaja Marianne Liitelä kertoo.

Viime vuonna keli oli mustempi ja vedensekaista alkoi tulla taivaalta vasta viime minuuteilla, eikä keli päässyt siten häiritsemään ohjelman läpiviemistä.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ