Tammisaaressa ryöstön yritys, poliisi pyytää havaintoja


Länsi-Uudenmaan poliisi tutkii Tammisaaressa torstaina 16. marraskuuta noin kello 17.30 tapahtunutta ryöstön yritystä. Tapahtumapaikka on Raaseporintien ja Koivuniemenkadun välissä sijaitsevan vanhan hautausmaan viereinen valaistu kävelytie.

Poliisi epäilee ryöstön yrityksestä tummiin pukeutunutta, ruumiinrakenteeltaan normaalia miestä, joka yritti viedä naiselta laukun. Nainen kaatui maahan, mutta onnistui pitämään laukustaan kiinni. Nainen ei loukkaantunut tilanteessa. Ryöstöstä epäilty mies poistui paikalta, kun nainen alkoi huutaa apua.

-Poliisi pyytää havaintoja tapahtuneesta matalalla kynnyksellä, koska pienelläkin vinkillä voi olla merkitystä asiassa, rikoskomisario Christian Blomqvist sanoo. Havainnot ja vihjeet voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 0295 413 031, jossa on vastaaja.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ