Kuolonkolari kantatiellä 51 Inkoossa


Arkistokuva

Inkoossa kantatiellä 51 Degerbyntien risteyksen kohdalla sunnuntain ja maanantain välisenä yönä sattunut liikenneonnettomuus on vaatinut kuolonuhrin. Henkilöauton kuljettaja menehtyi törmäyksessä kuorma-auton kanssa.

Henkilöauto oli tullut Helsingin suunnasta ja ajautunut vastaantulijoiden kaistalle törmäten kuorma-auton keulaan. Ajoneuvot suistuivat törmäyksen seurauksena ojaan. Kuorma-auton kuljettaja ei loukkaantunut onnettomuudessa ja ajoneuvoissa ei ollut kuljettajien lisäksi muita ihmisiä, Länsi-Uudenmaan poliisi tiedottaa.

Tapahtunutta tutkitaan alustavasti törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemansyyn selvittämisenä.

-Tien pinta oli onnettomuushetkellä märkä, mutta ei jäinen. Nopeusrajoitus on kyseisessä paikassa 80 km/h. Myös tutkijalautakunta tekee tässä omat tutkimuksensa. Tie onnettomuuspaikalla on saatu avattua kokonaan liikenteelle, komisario Hannu Kontola tiedotti maanantaina aamupäivällä.

Hätäkeskus sai ilmoituksen liikenneonnettomuudesta viime yönä hieman kello yhden jälkeen.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ