Fiskarin tunneli kiinni ensi viikolla, liikenne rannan kautta


Fiskarin tunneli Fiskarsintiellä (maantie 104) suljetaan tilapäisesti keskiviikkona 15. ja torstaina 16. marraskuuta aamuyhdeksän ja iltakuuden välisenä aikana tarkastusta varten, Uudenmaan Ely-keskus tiedottaa.

-Liikenne ohjataan kulkemaan ennen tunnelin valmistumista käytetyn vanhan tieyhteyden kautta, joka kulkee tunnelin vieressä ja toimii nykyisin kevyen liikenteen väylänä. Liikennettä ohjataan paikalla liikennevaloin, joten matkaan kannattaa varata enemmän aikaa kuin tavallisesti, projektipäällikkö Tero Tiensuu kertoo.

Tunneli avataan liikenteelle heti tarkastuksen päätyttyä. Tunnelin sulkemisessa on myös kelivaraus. Huonon keliennusteen vuoksi tunnelin sulkeminen voidaan perua lyhyelläkin varoitusajalla.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ