Kyläyhdistys juhlistaa vuoden vaihtumista ilman ilotulitusta


Tulikansa (Kuva: Petri Saunio)

Etelä-Uusimaa uutisoi jo marraskuun alkupuolella, että Pohjan vapaapalokunta ei järjestä enää uudenvuoden ilotulitusta, joka keräsi kirkonkylään tuhansittain ihmisiä vuodesta toiseen. 1990-luvulla alkaneen perinteen viimeiseksi kerraksi jäi vuosi 2019, sen jälkeen tapahtuma on peruttu koronan vuoksi.
Pohjan kirkonkylän kyläyhdistys järjestää sen sijaan linja-autoaseman alueella uudenvuodenjuhlan lauantaina 31. joulukuuta kello 18 alkaen. Ohjelmassa on musiikkia, taikuutta ja tulishow.
-Kun kuulimme, että vapaapalokunta ei järjestä perinteistä alkuillan ilotulitusta, kävimme miettimään, olisiko jotain mitä kyläyhdistys voisi tehdä varsin lyhyessä ajassa kyläläisten iloksi, yhdistyksen puheenjohtaja Marianne Liitelä kertoo.

Lue lisää näköislehdestä
Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ