Hangon hevostalleilla virittäydytään joulun tunnelmaan


Hankoniemen ratsastajat kutsuvat taas Suursuontien talleille virittäytymään joulun tunnelmaan. (Kuva: Pirjo Nyman)

Hankoniemen ratsastajat kutsuu jälleen kaikki virittäytymään joulun tunnelmaan talleillaan Suursuontiellä. Jouluinen talli on avoinna jouluaattona kello 10-12 ja kaksikielinen jouluhartaus pidetään kirkkoherra Monica Cleven johdolla kello 10.30. Tarjolla on glögiä ja joulupuuroa.

-Jos tallin hevosia ja pupuja haluaa muistaa jouluherkuin, ovat esimerkiksi porkkanat ja kuiva leipä sopivia, Hankoniemen ratsastajien Minna Ruolanto kertoo.

Lahjaherkkuja varten tallissa on astia, josta henkilökunta tarjoilee naposteltavat sopivina annoksina. Eläinten hyvinvoinnin varmistamiseksi herkkuja ei pidä antaa itse. Huonolla säällä tapahtuma järjestetään maneesin suojissa. Perinteiseen jouluaaton tapahtumaan on yleisöllä vapaa pääsy.

Lue lisää näköislehdestä
Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ