Pääkkö johtaa puhetta Hangon valtuustossa, Söderholm hallituksessa


Hangon uusi valtuusto

Hangon uuden kaupunginvaltuuston puheenjohtajaksi on valittu SDP:n Aila Pääkkö. Ensimmäinen varapuheenjohtaja on Christian Mattson (r) ja toinen varapuheenjohtaja Kai Kankaristo (ps). Puheenjohtajisto valittiin kahdeksi vuodeksi. Hangon uusi kesäkuun vaaleissa valittu kaupunginvaltuusto oli koolla ensimmäisen kerran tiistai-iltana.

Kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi palaa kuntapolitiikan konkari Sture Söderholm (r). Varapuheenjohtajaksi ryhtyy Tom Rönnblad (sd). Hallituksen muut jäsenet ovat RKP:n Helena Lesch-Saarinen ja Fredrik Rantala, sosialidemokraattien Sami Laine ja Jaana Pulkkinen, kokoomuksen Eira Salo, perussuomalaisten Pertti Ruuska ja vasemmistoliiton Birgitta Gran. Kaupunginhallitus valittiin kahdeksi vuodeksi.

Perusturvalautakunnan uusi puheenjohtaja on Jorma Nousiainen (sd) ja varapuheenjohtaja Barbro Wikberg (r). Sivistyslautakunnassa puhetta alkaa johtaa Mathias Bilenberg, varapuheenjohtaja on Marko Reitamaa. Lautakunnan suomenkielisen jaoston puheenjohtajaksi nimettiin Tony Särs ja varapuheenjohtajaksi Reitamaa. Ruotsinkielisessä jaostossa tehtävät hoitavat Edvard Lindfors (r) ja Dennis Finnberg (r). Kulttuurilautakunnan puheenjohtajaksi valittiin Marko Niemi (ps) ja varapuheenjohtajaksi Britta Idman (r).

Teknisen lautakunnan puheenjohtajana aloittaa Bernt Förström (sd), varapuheenjohtaja on Björn Peltonen (r). Hangon veden johtokunnan puheenjohtajaksi nimettiin Jaana Pulkkinen (sd) ja varapuheenjohtajaksi Peter Malmlund (r).

Ympäristölautakunnan puheenjohtaja on Stephan Horn (r) ja varapuheenjohtaja kaupunginvaltuuston edellinen puheenjohtaja Jouko Kavander (sd), joka ryhtyy myös tarkastuslautakunnan puheenjohtajaksi. Varapuheenjohtajaksi valittiin Christian Mattsson (r). Keskusvaalilautakunnan puheenjohtaja on Mona Nyström-Hansén (r) ja varapuheenjohtaja Keijo Larila (sd).

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ