Jehovan todistajilla vuoden tärkein juhla


Kuva:
jw.org

Jehovan todistajat kokoontuvat perjantaina 15. huhtikuuta vuoden tärkeimpään tilaisuuteensa, Jeesuksen kuoleman muistojuhlaan.

-Viime vuonna muistojuhlaan osallistui maailmanlaajuisesti ilman fyysisiä kokoontumisia yli 21 miljoonaa ihmistä. Osallistujia oli enemmän kuin koskaan aiemmin Jehovan todistajien toiminnan historiassa. Suomessa järjestetyissä virtuaalisissa tilaisuuksissa oli noin 28 000 henkilöä, aluetiedottaja Jukka Helenius kertoo.

Jehovan todistajat kutsuvat myös Hangon ja Raaseporin asukkaita tämän kevään muistojuhlaan. Hangossa tilaisuus pidetään valtakunnansalissa Tiilitehtaantiellä kello 20.30. Tammisaaressa muistojuhla järjestetään Haugesundintiellä kello 20.15 alkaen. Ruotsinkielinen tilaisuus alkaa puolitoista tuntia myöhemmin, kello 21.45. Tilaisuuksissa on kasvomaskisuositus ja muistojuhlaan voi osallistua myös etänä. Lisätietoa löytyy Jehovan todistajien verkkosivuilta. Muistojuhlassa pidettävässä puheessa tarkastellaan Jeesuksen kuoleman merkitystä meille ja vastataan Raamatun perusteella kysymykseen, miksi Jeesuksen piti kärsiä ja kuolla, Helenius kertoo.

-Monet ovat nyt huolissaan tulevaisuudesta. Raamatun lupaus paremmasta tulevaisuudesta on kuitenkin hyvin valoisa ja toivoa antava, Jehovan todistajien aluetiedottaja Helenius sanoo.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ