Hangossa törttöilyä liikenteessä – krossipyörä takavarikoitiin


(Kuvituskuva)

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos on saanut viime aikoina Hangosta lukuisia ilmoituksia liikenteessä törttöilevistä nuorista, joiden käyttäytyminen aiheuttaa kaupunkilaisissa huolta ja myös vaaraa sivullisille. Krossipyörien kuljettajat aiheuttivat taas viikonloppuna häiriötä Hangon keskustan alueella.

-Ilmiö on näkynyt useampaan otteeseen kesän aikana ja lauantaina poliisi sai tästä jälleen lukuisia ilmoituksia. Poliisi otti kiinni yhden alaikäisen kuljettajan ja teki rikosilmoituksen törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Lisäksi krossipyörä takavarikoitiin, komisario Hannu Kontola tiedottaa.

Poliisista korostetaan, että rekisteröimättömillä ja esimerkiksi valottomilla krossipyörillä holtiton ajaminen liikenteessä on erittäin vaarallista niin kuljettajille itselleen kuin muillekin tienkäyttäjille.

Länsi-Uudenmaan poliisi teki viikonloppuna mm. yli 240 puhalluskoetta, kirjasi 15 rattijuopumusta, yli 50 liikenneturvallisuuden vaarantamista ja kymmenkunta törkeää liikenneturvallisuuden vaarantamista.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ