BK-46 mestaruusjahtiin tutuilla eväillä


Bogdan Klepa tekee paluun BK-maalille. Seuran varapuheenjohtaja Kim Ahtola (vas.) ja puheenjohtaja Björn Siggberg toivottavat miehen tervetulleeksi takaisin Karjaalle.

Kolme perättäistä miesten käsipallomestaruutta tuonutta voittavaa joukkuetta ei ihan hirmuisesti vaihdeta, kun BK-46 lähtee saalistamaan seuraavaa viiriä Karjaan urheiluhallin kattoon. Jo monta vuotta yhdessä pysynyt ja tiiviisti yhteen hitsautunut ydinrunko pyrkii jatkamaan samaa vauhdikasta menoaan, jonka pysäyttäminen on osoittautunut vastustajille tukalaksi tehtäväksi.

Taas mennään. Miska Henriksson ja Sebastian Säkkinen ovat valmiita pallottelemaan vastustajat kumoon miesten käsipalloliigassa. Kuva viime perjantain harjoitusottelusta Turussa.

Joukkueessa on tapahtunut viime kauden jälkeen pieniä muutoksia. Yhdeksän metrin pelaajista menetettiin Turkuun muuttanut puolustuspään puurtaja Alex Lignell ja Ruotsiin häipynyt vasenkätinen vekkuli Jonathan Ekman. Aiemmin BK:ssa kolme kautta pelannut ja viime kaudella Dickeniä edustanut ukrainalainen Bogdan Klepa palaa punavalkopaitaan.

Lue lisää näköislehdestä
Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ