Kolmen ajoneuvon risteyskolari Inkoossa


Kantatie 51:n ja Bollstantien risteyksessä Inkoossa sattui torstaina aamupäivällä liikenneonnettomuus, jossa oli osallisena kolme ajoneuvoa, kaksi henkilöautoa ja kuorma-auto. Vakavat henkilövahingot kuitenkin vältettiin. Kaikissa ajoneuvoissa oli yksi henkilö ja onnettomuudessa osallisena olleet vietiin tarkastettavaksi.

Poliisin tietojen mukaan onnettomuus sattui, kun Helsingin suunnasta ajanut henkilöauto oli kääntymässä vasemmalle Inkooseen, ja Karjaan suunnasta tullut kuorma-auto törmäsi henkilöauton kylkeen. Tämän seurauksena henkilöauto lensi Inkoon suunnasta tulossa olleen, mutta paikallaan seisseen kuorma-auton keulaan. Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos tiedotti ainoastaan rekan ja henkilöauton kolarista.

Ketään osallista ei epäillä päihtymyksestä ja poliisi selvittää vielä tarkemmin onnettomuuteen johtaneet syyt. Tapausta tutkittiin alkuun liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Onnettomuus aiheutti liikennehäiriötä ja osa ajoneuvoista jouduttiin hinaamaan paikalta. Liikenne oli palautumassa normaaliksi jo runsas tunti onnettomuuden jälkeen.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ