Poliisi tavoitti lapset pelästyttäneen miehen


Länsi-Uudenmaan poliisi on saanut kaksi ilmoitusta tilanteista, joissa aikuinen mies on lähestynyt kouluikäisiä lapsia Karjaalla. Poliisi on tavoittanut teosta epäillyn miehen.

-Ilmoitusten mukaan mies on lähestynyt kahta alakouluikäistä lasta heidän palatessaan koulusta viime viikon loppupuolella. Kumpikin lapsi liikkui tapahtumahetkellä yksin. Mies on seurannut lapsia jonkun matkaa ja yrittänyt ottaa heihin kontaktia. Lapset ovat ymmärrettävästi pelästyneet tapahtunutta, rikoskomisario Mikko Alakärppä kertoo.

Poliisi tavoitti sittemmin ilmoitusten tuntomerkkeihin sopivan miehen, jota on kuulusteltu kuluneella viikolla. Esitutkinta on alussa, ja asian rikosnimike tarkentuu tutkinnan edetessä, poliisilaitos tiedotti perjantaina iltapäivällä.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ