Poliisi pyytää mönkijällä törmännyttä ilmoittautumaan


Länsi-Uudenmaan poliisi pyytää Pohjassa mönkijällä jalankulkijaan törmännyttä henkilöä ilmoittautumaan. Tapaus sattui tiistaina 12. syyskuuta noin kello 20.35 Skuruntiellä, joka kulkee vanhaa pässirataa.

-Jalankulkija oli yrittänyt kädellä heiluttamalla pysäyttää mönkijän muistuttaakseen kuljettajalle, että tiellä on moottorikulkuneuvoilla ajaminen kielletty. Mönkijä oli osunut jalankulkijaa käteen, minkä seurauksena tämä oli kaatunut maahan. Mönkijä oli poistunut paikalta pysähtymättä, rikosylikonstaapeli Jonna Arifullen kertoo.

Jalankulkijan mukaan mönkijää kuljetti nuori poika ja kyydissä istui tyttö. Tytön kypärän alta näkyi vaaleat hiukset, jotka olivat poninhännällä.

Poliisi tutkii tapausta mm. liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Kuljettaja tai muut henkilöt, jotka ovat mahdollisesti nähneet tapauksen, voivat olla yhteydessä poliisiin sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 0295 413 031, jossa on vastaaja.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ