Rivitalo tuhoutui tulipalossa Karjaalla


Viiden huoneiston rivitalo tuhoutui tulipalossa Karjaan Luukkaankadulla tiistaina illansuussa. Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle kello 17 aikoihin rakennus oli jo täyden palamisen vaiheessa kattoa myöten.

Tuli oli leviämässä myös maastoon ja uhkasi viereistä rivitaloa. Rivitalon katto romahti sammutuksen alkuvaiheessa, Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos tiedottaa.

-Varmistimme, että rivitalon asukkaat ovat ulkona asunnoistaan, ja estimme palon leviämisen viereiseen rivitaloon ja maastoon, pelastustoimintaa johtanut Tatu Karppinen kertoo.

Ihmisiä pyydettiin välttämään savuisella alueella liikkumista sekä sulkemaan lähialueella asuntojen ovet, ikkunat ja ilmanvaihdon.

Suureksi luokitellussa rakennuspalossa vältyttiin henkilövahingoilta. Palon syystä ei ollut tietoa vielä tiistaiyönä ja sitä selvitetään. Etelä-Uusimaan tietojen mukaan tuli olisi saanut alkunsa yhdestä rivitalon asunnosta.

Tulipaloa oli sammuttamassa yhdeksän pelastusyksikköä, viisi säiliöautoa ja kaksi nostolavayksikköä. Paikalla olivat myös HUS:in kenttäjohtaja, kaksi pelastuslaitoksen kenttäjohtoyksikköä, poliisi sekä sosiaali- ja kriisipäivystys.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ