Aurinkovoimala-alueen vuokrasopimus kelpasi, Raasepori kampanjoi pihapuista, käsipallokausi huipentuu


Hangon kaupunginvaltuusto on hyväksynyt aurinkovoimalan maanvuokrasopimuksen itäiselle teollisuusalueelle monien käsittelyvaiheiden jälkeen. Hankekehittäjä pyrkii aloittamaan laitoksen rakentamisen mahdollisimman pian lupien saamisen jälkeen.

Raaseporin kaupunki on aloittanut puolestaan kampanjan, jossa korostetaan pihapuiden merkitystä. Hankkeeseen liittyy vasta julkistettu uusi Pihojemme aarre -niminen teos. Fiskarissa vietettiin helatorstaina uuden ulkokuntosalin avajaisia.

Miesten käsipallokausi huipentuu viikonloppuna Riihimäellä pelattavassa viidennessä SM-finaalissa. Karjaan BK-46 hakee voitokkaan ja lähes hurmiollisen Cocks-kotiottelun jälkeen toista perättäistä mestaruutta.

Lue lisää näköislehdestä
Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ