Tammisaaressa kadonneen etsinnät jatkuvat


Tammisaaressa viikonloppuna kadonnutta henkilöä ei ole löydetty vielä koko viikon jatkuneista etsinnöistä huolimatta.

-Etsintöjä jatketaan ja samalla tehdään koko ajan taustalla muuta selvitystyötä, rikoskomisario Mats Sjöholm kertoo.

Länsi-Uudenmaan poliisi sai keskiviikkona Helsingin poliisilaitokselta virka-apuna erikoiskoulutetun koiran ohjaajineen. Ensisijainen etsintäalue on edelleen vesistö Pohjanpitäjänlahden siltojen ympäristössä.

-Olemme saaneet virka-apua myös Länsi-Uudenmaan pelastuslaitokselta, Rajavartiolaitokselta ja Puolustusvoimilta. Lisäksi vapaaehtoinen pelastuspalvelu Vapepa ja muitakin vapaaehtoisia on osallistunut etsintöihin, Sjöholm kertoo. Etsintöjä jatketaan poliisin johdolla yhteistyössä muiden viranomaisten kanssa.

Mahdolliset havainnot noin 30-vuotiaasta kadonneesta miehestä pyydetään ilmoittamaan sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi. Asiassa ei ole tullut edelleenkään ilmi mitään rikokseen viittaavaa. Etsinnät aloitettiin maanantaina. Kadonnut henkilö nähtiin viimeksi Tammisaaren keskustan läheisyydessä sunnuntaina aamuyöllä. Miehellä oli yllään musta puku, valkoinen kauluspaita, musta toppatakki, harmaa pipo tupsulla ja pukukengät.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ