Kiilan koulussa uudet keinut ja teline heti täynnä


Kiilan koulun pihalle Karjaalle on hankittu uusia keinuja ja leikkiteline koulun vanhempainyhdistyksen ja Karjaan-Pohjan Säästöpankkisäätiön avustuksella. Myös oppilaat osallistuivat varojen hankintaan myymällä pipoja. Hanke maksoi hieman alle 8.000 euroa, josta koti- ja kouluyhdistyksen osuus oli 2.700 euroa.

Telineet ja keinut asennettiin paikoilleen joululoman aikana ja ne otettiin käyttöön heti loppiaisen jälkeen koulujen alkaessa. Oppilaskunnan puheenjohtaja, viidesluokkalainen Jon Hellman sai kunnian vihkiä laitteet käyttöön torstaina.

Näyttää vahvasti siltä, että investointi ei ollut turha vaan se vastaa tarpeeseen ja kysyntään, sillä leikkiteline ja keinut olivat täynnä vain joitakin sekunteja nauhan leikkaamisen jälkeen.

-Näkisin, että pihalle tuskin tarvitaan enää lisää muita välineitä, tilanne on mielestäni nyt varsin hyvä, Hellman arveli tuoreeltaan ja totesi avajaissanoissaan uusien laitteiden näyttävän oikein mukavilta. Rehtori Riikka Lankinen kertoi leikkiteline- ja keinuhankkeen lähteneen liikkeelle oppilaiden pyynnöstä.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ