Raasepori Festival odottaa 9 000 kävijää Tammisaareen


Stallörinpuisto täyttyy festivaalikansasta taas tulevana viikonloppuna.

Raasepori Festival järjestetään taas Tammisaaren Stallörinpuistossa tulevana viikonloppuna. Ensimmäisen festaripäivän kruunaa yli 50 vuotta musiikillista uraa tehnyt ruotsalainen Tomas Ledin ja toisen päivän niin ikään ruotsalainen listoja valloittava pop-artisti Benjamin Ingrosso.

Kattauksessa on viisi esiintyjää Ruotsista ja kuusi Suomesta. Ruotsista Tammisaareen saapuvat Ledinin ja Ingrosson lisäksi Danny Saucedo, Albin Lee Meldau ja Melissa Horn. Kotimaiset artistit ovat Mia Hafrén, Patrik Isaksson Frida Anderssonin kanssa, Michael Monroe, Superban (Alan Parry, Mikko Sipola ja Ben Granfelt), Sås & Kopp ja Crimson Peak. Festivaalin juontaa näyttelijä Robert Ingman. Esiintymisten välissä yleisöä viihdyttää trubaduuri Tove Ljungqvist.

Festivaalijärjestäjä Nordic Live tiedotti pari päivää ennen h-hetkeä lipunmyynnin käyvän vilkkaana. Lippuja on myyty ennakkoon jo pidemmän aikaa 20 prosentin alennuksella.

-Emme julkista tarkkoja ennakkoon myytyjen lippujen kappalemääriä. Myyty on kuitenkin runsaasti kahden päivän lippuja, joka lasketaan perjantaina yksi ja lauantaina yksi kävijä, promoottori Tommi Mäki viestittää.

Tapahtumaan odotetaan lähes 9 000 kävijää viikonlopun aikana. Viime vuonna festivaalilla oli järjestäjän mukaan lähes 12 000 kävijää. Portit avataan festaripuistoon perjantaina kello 15 ja lauantaina tunnin aikaisemmin.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ