Hangon yrittäjäyhdistys eroaa Uudenmaan ja Suomen Yrittäjistä


Hangon Yrittäjien puheenjohtaja Jan-Niclas Jansson (vas.) sekä varapuheenjohtajat Nana Hyry ja Tommy Sarja iloitsivat jäsenistön yksimielisestä päätöksestä irtaantua aluejärjestöstä ja samalla myös valtakunnallisesta yrittäjäjärjestöstä.

Hangon yrittäjäyhdistys on päättänyt erota Uudenmaan yrittäjistä ja samalla se irtaantuu myös valtakunnallisesta Suomen yrittäjien järjestöstä. Syyksi Hangon Yrittäjät ilmoittaa aluejärjestölle ja valtakunnalliselle yrittäjäjärjestölle maksettavat jäsenmaksut, joita se pitää kohtuuttomana, ja joille ei koeta saatavan vastinetta.

Yhdistys lähetti asiasta tiistai-iltana tiedotteen, jossa se arvostelee kovin sanoin etenkin aluejärjestön toimintaa. Uudenmaan Yrittäjien puheenjohtaja Mikko Ahtiainen ilmoittaa tiedotteen tulleen aluejärjestölle yllätyksenä, ja asiaa kommentoidaan myöhemmin, kun yksityiskohdat ovat riittävässä määrin selvillä.

Etelä-Uusimaa palaa asiaan laajemmassa artikkelissa digilehdessä sunnuntaina 3. joulukuuta.

Lue lisää näköislehdestä
Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ