Pohjola-Norden haluaa vahvistaa alueellista yhteistyötä


Pohjola-Nordenin uusi pääsihteeri Micaela Röman saapuu Tammisaareen puhumaan mm. kansalaisjärjestötoiminnan laajentamisesta koko Länsi-Uudellemaalle ja ystävyyskuntayhteistyön mahdollisesta elvyttämisestä.

Tammisaaren ja Karjaan-Pohjan Pohjola-Norden -yhdistykset kokoontuvat Tammisaareen keskiviikkona marraskuun 22. päivänä keskustelemaan tulevaisuuden yhteistyöstä ja mahdollisuuksista aloittaa ystävyyskuntayhteistyö uudelleen.

Tilaisuuteen on kutsuttu asiantuntijaksi Pohjola-Norden -kansalaisjärjestön uusi pääsihteeri Micaela Röman. Hän tulee mm. antamaan oman näkökulmansa ajatuksesta vahvistaa Pohjola-yhteistyötä Länsi-Uudellamaalla niin, että se kattaisi koko alueen Hangosta Inkooseen.

-Hän tulee myös rohkaisemaan palauttamaan ainakin jotkut aiemmista, vuosia sitten lakkautetuista ystävyyskuntayhteyksistä, tai luomaan kokonaan uusia sellaisia, Tammisaaren paikallisyhdistyksen varapuheenjohtaja Trygve Lindqvist kertoo.

Pohjola-Norden täyttää ensi vuonna 100 vuotta ja myös paikallisyhdistysten osuus juhlallisuuksissa tulee olemaan keskustelun aiheena tapaamisessa, joka järjestetään Fyrenissä kello 17 alkaen. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet eli myös he, jotka eivät ole yhdistysten jäseniä. Tapaamisen ohjelmassa on myös pohjoismaista musiikkia, jonka tarjoilevat Annika Cleo ja Ari Stockås.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ