Tammisaaressa juhlistetaan 50-vuotiasta valokuvakerhoa


Mustavalkokuva: vuodelta 1979, Harri Kaunisranta, puheenjohtajana 80- ja 90-luvuilla. Värikuva: Roland Öster, nykyinen puheenjohtaja.

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 50 vuotta Tammisaaressa toimivan Ekenäs fotoklubb -valokuvakerhon perustamisesta.
-Kerho sai alkunsa Tammisaaren työväenopiston valokuvaus- ja pimiötyöskentelykurssiin liittyen keväällä 1973. Ensimmäisenä vuonna kerholla oli 22 jäsentä, ja viisi vuotta myöhemmin jäseniä oli jo 52, kerhon hallituksen jäsen Peter Sjöstrand kertoo.
Kerhon juhlanäyttelyyn voi tutustua Tammisaaren kirjaston galleriassa lokakuun loppuun saakka. Esillä on valokuvia eri vuosikymmeniltä. Tässä esimerkkinä kerhon puheenjohtajana 1980- ja 1990-luvuilla toimineen Harri Kaunisrannan mustavalkokuva vuodelta 1979.

Lue lisää näköislehdestä

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ