Rantaradalla jo kolmas vika viikon sisään


Rantaradan järjestelmissä oli vikaa taas keskiviikkona. Kaukoliikenteen junat olivat myöhässä Karjaan ja Salon välillä illansuussa yli tunnin ja osa junista korvattiin linja-autoilla.

Rautatieinfran järjestelmävikaa oli saatu rajattua pienemmäksi hieman ennen kuutta illalla, ja junia ei enää korvattu linja-autoilla. Junat olivat Karjaan ja Salon välillä ilmenneen vian takia kuitenkin myöhässä noin 30-45 minuuttia, Fintrafficin rataliikennekeskus tiedotti.

Rantaradan junia myöhästyttänyt vika saatiin korjattua keskiviikkona kello 23 ja junaliikenne kulki aamulla jälleen normaalisti.

Rantaradan liikenne keskeytyi kokonaan sunnuntaina Kirkkonummen ja Karjaan välillä ilmenneen järjestelmävian vuoksi. Liikenne oli poikki rataosuudella myös muutama päivä aiemmin, kun ajojohdin katkesi Karjaalla. Kuluneen viikon liikennehäiriö oli rantaradalla näin jo kolmas vain viikon sisään.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ