Iloisen Inkoon verkkosivusto muuttui ystävällisemmäksi


Inkoo on julkaissut uuden version verkkosivustostaan www.inkoo.fi. Viestintä- ja elinvoimapäällikkö Mikael Wacklinin mukaan uudistuksen tavoitteena on ollut tehdä verkkosivut käyttäjäystävällisemmäksi ja yhtenäistää niiden visuaalista ilmettä.

Yksi suurimmista muutoksista on sivuston rakenteen päivitys. Vanhoilla sivuilla koettiin vaikeaksi löytää haettua tietoa, koska kunnan kotisivun valikko oli melko raskas ja käyttäjälle myös hankalanpuoleinen.

Nyt sivuston tiedot on koottu hyväksi havaittujen otsikoiden alle, minkä toivotaan helpottavan navigointia ja parantavan tiedon saatavuutta. Ajankohtaista-osioon on esimerkiksi koottu kaikki uutiset ja kunnalliset tiedotteet. Viimeisimmät uutiset ovat näkyvissä etusivulla.

Toinen merkittävä muutos on se, että sosiaali- ja terveyspalveluiden tiedot eivät enää päivity kunnan sivuille, koska niissä vastuu siirtyi vuoden alussa Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle. Hyvinvointialueen verkkosivut ovat osoitteessa luvn.fi.

Päivitys- ja kehitystyö jatkuu ja kunnan tavoitteena on, että sivusto palvelee kaikkia kohderyhmiä mahdollisimman hyvin. Kävijöiltä toivotaankin palautetta uudistuneesta sivustosta ja esimerkiksi parannusehdotuksia varten nettisivulta löytyy lomake asiaa koskevan tiedotteen lopusta.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ