Inkoossa kisailtiin FSS-ampumajuoksussa


Kisojen parhaaksi urheilijaksi valittu Melvin Lindström pokkasi FSS-kiertopalkinnon.

Suomenruotsalaisen hiihtoliiton FSS:n ampumajuoksun mestaruuskisat miteltiin viime viikonloppuna Inkoon ampumaradalla. Järjestävä seura Ingå IF ja naapurinippu Österby SK pääsivät mestaruuksilla mässäilemään, kun muualta Suomesta ei paikan päälle löydetty. Halikon Hakoniskoista tosin löydettiin, mutta heidän edustajansa osallistuivat koitokseen FSS-kilpailun ulkopuolella.

Pika- ja normaalimatkoilla tuplamestareiksi ylsivät IIF:n puolelta Oskar Haajanen (miehet), Dan Öhman (M 45), Leif Haajanen (M 55), Stig Österholm (M 60) ja Melvin Lindström (P 13), joka valittiin myös kisojen parhaaksi urheilijaksi ja FSS-kiertopalkinnon vastaanottajaksi. ÖSK:n riveistä kahteen kultaan kurottivat Ekbomin pojat Johan (P 17) ja Tomas (P 15).

Normaalimatkalla ykköseksi ampumajuoksivat IIF:ltä lisäksi Henrika Backlund (naiset), Sandra Väisänen (N 22) ja Mikael Donner (M 50).

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ